Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست کردستان گفت: توزیع بنزین یورو ۴ و مصرف این نوع سوخت در خودروها و همچنین اجرای طرح پیاده‌راه خیابان فردوسی از جمله اقدامات موثر در راستای کاهش آلودگی هوای شهر سنندج است.

به گزارش جماران، اقبال حمیدی با اشاره به اینکه توزیع بنزین یورو ۴ از هفته گذشته در سنندج آغاز شده است، اظهار داشت: براساس قانون هوای پاک توزیع بنزین یورو ۴ در هشت کلان شهر کشور بدلیل وجود ترافیک و جمعیت زیاد آنها الزامی و اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سنندج سال گذشته بعد از تهران،  آلوده‌ترین شهر کشور بود، اضافه کرد: یکی از دلایل آلودگی هوای سنندج افزایش بیش از حد گاز اوزن آن هم به علت وجود خودروهای فرسوده است که بدلیل توپوگرافی شهر و نبود جریان هوا در برخی روزهای سال میزان ماندگاری آن افزایش می‌یابد.

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست کردستان افزود: مکاتباتی با استانداری و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کردستان در راستای کاهش میزان آلودگی هوای سنندج انجام دادیم که با تلاش مسوولان استان از هفته گذشته توزیع بنزین یورو ۴ در جایگاه‌های عرضه سوخت آغاز شده است.

حمیدی توزیع این نوع بنزین را اقدام ارزشمند و موثری در راستای کاهش آلودگی هوای سنندج خواند و یادآور شد: میزان گوگود در بنزین یورو ۴ زیر ppm ۵۰ (واحد در میلیون) بود در حالیکه این رقم در بنزین معمولی بیش از ppm ۳۵۰ است.

وی با اشاره به اینکه میزان بنزن در بنزین یورو ۴ کمتر از ۲ دهم درصد و این میزان در بنزین معمولی چهار تا پنج درصد است، گفت: گزارش تاثیرات وجود این نوع بنزین در کاهش میزان آلودگی هوای سنندج را ۲ تا سه ماه آینده با ارائه آمار دقیق به اطلاع مردم می‌رسانیم.

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست کردستان اجرای طرح پیاده راه خیابان فردوسی را از دیگر اقدامات موثر برای کاهش آلودگی هوای سنندج خواند و تاکید کرد: بدلیل وجود خودروهای زیاد در میادین آزادی و انقلاب و در نتیجه افزایش حجم ترافیک در این مسیر میزان آلودگی هوا به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش ‌یافته است.

وی یادآور شد: طی سه ماهه نخست امسال وضعیت هوای استان در ۸۰ روز پاک و در ۱۳ روز هم قابل قبول بوده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا مصرف بنزین یورو 4 آلودگی هوای سنندج سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی توزیع بنزین یورو ۴ آلودگی هوای سنندج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۵۷۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است

فلوشیپ تصویربرداری مداخله‌ای اعصاب (اینترونشنال نورورادیولوژی) گفت: میزان مرگ و میر در میان افرادی که سکته مغزی ناشی از آلودگی هوا دارند، بیشتر و حدود ۲۴ درصد مرگ و میر ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد سعادت نیا امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با محوریت ارائه راهکارهایی به منظور کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از اثرات مخرب آنها بر سلامت محیط و جامعه اظهار کرد: تماس کوتاه‌مدت و طولانی‌مدت با آلودگی هوا روی سیستم مغز و اعصاب تأثیر می‌گذارد که تماس از هفت تا ۳۰ روز با آلاینده‌ها کوتاه‌مدت و بیشتر از این میزان، بلندمدت تعریف شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین مطالعات انجام شده به منظور تأثیر آلودگی هوا بر سکته مغزی بوده است که اثری معادل مصرف دخانیات روی سیستم مغز و اعصاب دارد، افزود: میزان مرگ و میر در میان افرادی که سکته مغزی ناشی از آلودگی هوا دارند، بیشتر و حدود ۲۴ درصد مرگ و میر ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است.

فلوشیپ تصویربرداری مداخله‌ای اعصاب (اینترونشنال نورورادیولوژی) با بیان اینکه عامل 2.5pm احتمال ابتلاء به بیماری ام‌اس را افزایش می‌دهد، تصریح کرد: بر اساس تحقیقات انجام شده، در طول ۱۰ سال محقان شاهد شیوع افزایشی بیماری‌های آلزایمر و پارکینسون در اثر آلودگی هوا بوده‌اند.

سعادت نیا با اشاره به افزایش میزان بروز سردرد در روزهای دارای هوای آلوده در پی فعال شدن یک رفلکس مغزی ادامه داد: این رفلکس، مکانیزم اصلی شروع سردردهای میگرنی نیز به شمار می‌رود، از همین رو تعداد موارد سردردهای میگرنی و شدت آن با قرارگیری در معرض آلودگی هوا بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه صرع و حملات آن، با آلودگی هوا ارتباط مستقیم دارد و در صورت قرارگیری در معرض هوای آلوده شاهد افزایش این بیماری خواهیم بود، گفت: آلودگی هوا سیستم التهابی در بدن ایجاد و تشنج‌های ناشی از صرع را بیشتر می‌کند.

فلوشیپ تصویربرداری مداخله‌ای اعصاب (اینترونشنال نورورادیولوژی) خاطرنشان کرد: مطالعاتی در کشور در زمینه‌های آلودگی‌های هوا و بیماری مغز و اعصاب انجام نشده و مطالعات جهانی با توجه به میزان آلاینده‌های مختلف می‌تواند به کشور ایران نیز تعمیم پیدا کند.

کد خبر 751509

دیگر خبرها

  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • هوای اصفهان ناسالم است/ کاشان در وضعیت قرمز آلودگی
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • اهواز رکورددار آلودگی هوا / شاخص کیفی ۲۱ شهر سالم و پاک است
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان