Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@17:05:39 GMT

یک بام و دو هوای سفرهای نوروزی در کردستان

تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۸۳۷۴۳

یک بام و دو هوای سفرهای نوروزی در کردستان

به گزارش ایرنا بیش از یک سال از شیوع کرونا در کشور و کردستان می‌گذرد و در این مدت تعدادی زیادی مبتلا شدند و بهبود پیدا کردند و در این بین هم افرادی جانشان را از دست دادند.
این روزها دیگر کسی پیدا نمی شود که اسم کرونا را نشنیده باشد و از نحوه سرایت آن اطلاع نداشته باشد و همه کم تا بیش پیگیر اخبار و آخرین دستاوردها و پژوهش‌های انجام شده در خصوص این بیماری هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یک سال مردم سخت ترین شرایط اقتصادی و بیماری را تحمل کردند و حال نیاز به تجدیدقوا دارند و هیچ زمینه ای هم برای کسب انرژی و روحیه و کمی شادی و نشاط برای آنها فراهم نشده و تنها چیزی که کمی آنها را تسکین می دهد تعطیلات نوروز امسال است.
علاوه بر این شیوع کرونا به بخش اقتصادی به ویژه صنعت گردشگری، بازار و بازاریان و بسیاری از صاحبان واحدهای صنفی و صنعتی ضرر مالی بسیاری رساند و این افراد امسال تنها امیدشان برای جبران کمی از این آسیب ها؛ بازار ایام عید و حضور مسافران و گردشگران است.
هرچند هیچ کسی منکر این نمی‌شود که سلامتی مردم در اولویت قرار دارد و همه هم خواهان توجه به آن بوده و هستند و با برنامه هایی که در این راستا به طور اصولی و با درنظر گرفتن همه جوانب اجرا شود نیز  مخالفتی ندارد.
ولی آنچه این روزها ذهن کردستانی ها را مشغول کرده نحوه برخورد با مسافران نوروزی است که در مرکز استان از آنها استقبال و در شهرهای دیگر اولتیماتوم ۷۲ ساعته به خروج مسافران داده می شود.
در فرودگاه سنندج مراسم استقبال از مسافران نوروزی برگزار می شود این در حالی است که رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در آخرین جلسه  ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا که در مورخ ۲۶ اسفند سال ۱۳۹۹ تشکیل شد، اظهار داشت:  شیب کرونا در استان بصورت ملایم در حال صعودی شدن است، و دیواندره وضعیت نارنجی دارد و وضعیت سنندج هم تا چند روز آینده در زمینه آمار بیماری شدید خواهد شد.
فرزین رضاعی با هشدار درباره سفر به مریوان و اقامت مسافر در این شهرستان هم افزود: تعطیلات نوروز می‌تواند خطری برای شیوع گسترده کرونا در این شهرستان باشد و تاکید دانشگاه علوم پزشکی ممنوعیت پذیرش مسافر در شهرهای مسافرپذیر استان است.
با وجود این سخنان؛ تصمیمی با توجه به گفته های مسوولان دانشگاه علوم پزشکی اتخاذ و براساس این پیش بینی ها به مسافران اعلام نشد که شهرهای مسافرپذیر این استان را برای مسافرت انتخاب نکنند.
مسافران آمدند و چمدان هایشان را تازه باز کرده و در هتل و مهمانپذیرهای شهرستان های بانه و سقز مستقر شده بودند که از سوی ستاد کرونا اعلام شد این مسافران ۷۲ ساعت فرصت دارند این شهرها را ترک کنند.
بسیاری بر این باور هستند که نمی‌شود در شرایط زرد و آبی مانع رفت و آمد مردم یا کسب و کار آنها شد اما این سوال مطرح می شود چرا باوجود هشدارهای مسوولان دانشگاه علوم پزشکی نسبت به روند صعودی آمار مبتلایان به کرونا دست روی دست گذاشته شد تا مسافران مسافرتشان را آغاز کنند و با خاطره های تلخی شهرهایی که به آن وارد شدند را ترک کنند.
 

برچسب‌ها ویروس کرونا کردستان نوروز سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کردستان نوروز ویروس کرونا کردستان نوروز سنندج اخبار کنکور دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۸۳۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • پیدا شدن یک جسد در سد قشلاق سنندج / علت مرگ در دست بررسی است
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد